Pengikut Kesayangan

Monday, February 1, 2010

Farewell Boss

Jumaat lepas, Majlis Persaraan boss CP

8.30 pagi : Bacaan Yasin dan Tahlil 
(mmg hari Jumaat hujung bulan akan ada bacaan Yasin dan Tahlil ni)

9.30 pagi : Mesyuarat Agung Tahunan KSS
(Kelab Sukan dan Sosial Maktab)

11.00 pagi : Perhimpunan Bulanan Maktab
dan sesi soal jawab

12.00 tghari : Majlis Persaraan Boss CP

 
  hadiah daripada ahli pusat kami (share2)

 boss CP dapat hadiah selepas bagi ucapan terakhir

 Sebahagian ahli Pusat CALL
dari kiri - Zurita, Nor Biha, Boss, CP, Zeeta.. 
Yang tukang ambil gambar, Rohalinda..
Asha'ari bercuti
Faizal terus balik pas habis keje, ada urusan penting..

Jam 4.00 petang, CP dgn Nor Biha keluar g beli pizza hut.. 
Jam 5.00, berkumpul di bilik boss, berbual buat kali akhir..  
Bermaafan dan mendengar leteran nasihat boss.. 
Pastu apa lagi, melantak pizza ler, ngeh ngeh ngeh..

22 comments:

  1. Salam Hafizal. Patut beli jam jenama BOSS bukan BONIA. Baharulah cun. Biar dia tetap merasa diri bos walau dah bersara. Masalahnya ada ke jam jenama BOSS?

    ReplyDelete
  2. salam babah.. hmm x tau ler pulak ada ke idak jenama BOSS.. huhu nama je dah bersara tapi tetap bersama kami.. khamis sampai sabtu ni ada bengkel dgn beliau..

    ReplyDelete
  3. Salam Pijal,

    Cantik jam..mesti boss suka..

    Mcmana melantak pizza tue? ngeh3x kalo dlm bidang construction istilah melantak tue lain maknanya hehe..

    ReplyDelete
  4. salam CP..

    mesti bos CP ni , baik org nya , tu ler pasai dah bersara pun anak buah masih sayang lagi ..dan lagi satu bos tu nampak muda ler .macam baru 40an jer.

    ReplyDelete
  5. salam Shima..

    kalu melantak dlm bahasa utara makan cara yg pelahap la tu ... he he he

    ReplyDelete
  6. syima >>> nak tahu mcm ne melantak? hmm jom belanja CP pizza, CP akan tunjukkan

    kak ummi >>> yer, boss kami sgt baik, dan "sgt disukai" semua org..

    si tEDI >>> pizza lebih pn noorzeeta bawa balik

    ReplyDelete
  7. Nak jadi boss cp jugak lah....

    ReplyDelete
  8. sis ckLah >>> leh gak, nanti boss dgn anak buah celebrate birthday sesama.. glemer laks, ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  9. pasti satu majlis yang penuh syahdu ye...Che pit...

    ReplyDelete
  10. Dalam CP dan rakan2 "begitu menyukai" bos sanggup belikan hadiah jam utk majlis perpisahan. Kalau mmg menyayangi dia sbg bos mungkin belikan kereta sebijik kot hehehe

    ReplyDelete
  11. Bila sebut pizza teringat masa saya kerja dulu. Setiap kali kami dapat CFO utk sesuatu projek, kami akan adakan pizza party hehehe

    ReplyDelete
  12. salam CP,

    wow jam!, kenapa orang suka beli kan hadiah berupa jam? Dulu masa az nak berpindah pun dapat jam.

    Bila pakai jam itu, jam lamapun rosak. Merajuk ke dia. ada aku kisah dia nak rosak

    ReplyDelete
  13. Salam anakanda...

    Tentu bos ingat org2 yg terdekat dgnnya..bos baca tak blog CP ni?

    Sampai hati kat AZ ada aku kisah dgn jam lama...!

    ReplyDelete
  14. salam sahabat CP : kaya nya korang, smpi beli Pizza Hut. klu org2 macam kami ni cukuplah setakat pizza jer, takde le smpi nak beli dengan restoren2 sekali... hahah

    ReplyDelete
  15. cgu jang >>> hmm rasanya takle syahdu mana pun, ngeh ngeh ngeh

    YB >>> walaupun kami "begitu menyukai" boss, kami ikhlas tu, huhu

    ReplyDelete
  16. AZ >>> entahler, tak tahu.. diorg collect duit, CP hulur jer.. yg pompuan beli jam tu

    mama ju >>> sorg pun kat maktab tak tahu CP ada blog.. hmm terbantut nak tulis apa2 kalau org maktab baca, huhu

    afeezz >>> kan dah kata bos yg "paling tersayang" sbb tu dgn hut sekali kami beli.. tgk lah, betapa syg nya kami kan

    ReplyDelete
  17. Selamat bersara pada boss CP..

    ReplyDelete
  18. salam CP

    nanti bila CP pencen, pak itam belikan juga jam, jam loceng boleh tak ngeh ngeh

    org dh pencen, CP mau 20 tahun lagi ngeh ngeh

    ReplyDelete
  19. che relevan >>> boss tu bersara pada nama jer..

    pak itam >>> lagi 27 tahun nak pencen, huhu..

    ReplyDelete
  20. patut le gambar CP kat profil pakai songkok .. macam saya lah suka pakai topi !

    ReplyDelete
  21. erk pakcik lavendar, CP kompius seketika.. apa kaitan dgn gambar CP pakai songkok ek?

    ReplyDelete

Terima kasih bebanyak ler sudi mencoret kat blog CP yang tak seberapa ni.. Ada masa coret lagi yer, ngeh ngeh ngeh..