Pengikut Kesayangan

Friday, April 16, 2010

Jom Merempit.. Ada Berani?

Err CP lupa dapat gambar ni dari siapa
dan tak tahu siapa lah punya kerja tu..
Sekadar nak kongsi bersama bagi mereka yang tak pernah tgk lagi gambar ni
ngeh ngeh ngeh..

err bagi yang dah pernah tengok, buat2 je lah x pernah tgk yer
hi hi hi

So kepada perempit2 di luar sana, ada berani ker?

p/s atikah, jgn risau.. hang tak termasuk dlm kategori ni
hang penunggang yang berhemah..

19 comments:

  1. Assalamualaikum CP

    ini sudah bahaya

    tapi ada faedahnya juga
    sebagai peringatan

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. wsalam che rozali

    mmg le mencari nahas sape yg sahut cabaran tu

    ReplyDelete
  3. SALAM..
    ha ha..macam2
    budak ler nih

    ReplyDelete
  4. salam cp..bagus n3 ni buat peringatan kepada semua..hadiah2 pun istimewa juga hehehe

    ReplyDelete
  5. berani jer.... kat maner????

    ReplyDelete
  6. Astagfirullah.....



    ...cepat-cepat ckLah insaf.

    ReplyDelete
  7. Salam Pijal,
    Nasib baik hang dok habaq awai2 cheq nie penunggang berhemah... tak jadi nak sahut cabaran... hehehe

    idea budak yang buat iklan nie memang bagus...

    ReplyDelete
  8. ada sesape kat sini nak bagi sponsor??..

    ...kalau dah cakap direct tak faham-faham,...elok jg buat iklan macam ni.

    ReplyDelete
  9. salam CP,

    Bila depa di atas jalanraya,hati jadi gedebuk gedebak.Nasib baik boleh kontrol darah.

    kalau jantung sakit,boleh pi dulu dari depa.

    Wassalam.

    ReplyDelete
  10. Tempat pertama diletakkan di bahagian bawah . Ngape erk ?

    Memang lumayan kann..kannn

    ReplyDelete
  11. hadiah no 1 & 2 ja?...berapa orh dah daftar CP? hehhehe

    ReplyDelete
  12. kalo hadiah camtu deme nak rebut...emmmx tau la nak cakap apa lagi...

    ReplyDelete
  13. saya harap ade orang2 boikot pertandingan ini!


    buat satu list lagi....sape yang tak mau masuk...senaraikan! dari situ dapat tau sape yang rajin merempit....

    ReplyDelete
  14. Budak2 muda skg ni x sayang nyawa lansung...errr pening nengokan.

    ReplyDelete
  15. wah..ini namanya merempit di jalan lurus, belakang jalan kubur, mati katak, shah alam buana, Malaysia..

    hheheheh

    ReplyDelete
  16. salam CP,
    jom, kita joint! ada berani?
    saya mmg tak berani...
    byk pkara lagi best nak dbuat.

    ReplyDelete
  17. bagus jugak peringatan tu, hebat ganjaran rempit rempit nih ye...

    ReplyDelete
  18. Hebat sungguh ni cP..hadiah pun nampak menarik..

    ReplyDelete
  19. semoga ada mat2 rempit yang baca iklan tu..baca & ambik iktibar.

    ReplyDelete

Terima kasih bebanyak ler sudi mencoret kat blog CP yang tak seberapa ni.. Ada masa coret lagi yer, ngeh ngeh ngeh..