Pengikut Kesayangan

Friday, April 23, 2010

Percubaan pertama

Testing.. Percubaan kali pertama pos entry guna iphone CP..

Di waktu ini CP sedang berehat di rumah kerana tidak sihat..

Hope quick recovery dan juga kepada bro maza yg juga sedang berhibernasi akibat demam seperti CP




- Posted using BlogPress from my iPhone

44 comments:

  1. RIGHT AT THE FIRST TIME ..TAHNIAH !

    ReplyDelete
  2. tahniah di atas kejayaan pada percubaan pertama.

    Lepas ni mau satu hari sampai 10 n3 dari CP ni huhuhu.

    Semoga cepat sembuh. MC hari Jumaat ni untung. Panjang sikit hujung minggu tu hehehe

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum anakanda

    Moga tak lama lagi baik...agak2 pagi ni sarapan apa yg sesuai utk org demam?

    Mamaju.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum CP

    selamat maju jaya

    Wassalam

    ReplyDelete
  5. wah pandai tui pengguna enpon nih
    tangkas ;p

    mc terus cuti hari minggu, tak kemana2 ke CP?

    ReplyDelete
  6. Wah cP senangnya,,kat mana mana pun boleh post entri yerk..

    ReplyDelete
  7. wahh,,,,

    sudah ada iPhone gitew.. tahniah ler...

    salam jumaat kengkawan

    ReplyDelete
  8. Salam Cp - hebat nei...maju setapak lagi ..apa pun moga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  9. waahh..
    hempon mahal seyh..
    xpe t la ak bli gak..
    hahaha

    ReplyDelete
  10. ari jumaat pendek..rugi MC..better CP amek MC ari Isnin..tapi, klu ari Isnin CP kne jadi MC (utk perhimpunan ke)..luperkan lah nak amek MC erk huhuhuh

    ReplyDelete
  11. Salam CP,
    Moga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  12. SALAM CP..
    WAHH DAH SEMAKIN ADVANCE..

    ReplyDelete
  13. CP and maza plan ke nak sakit sesama ni..hehhe
    take care n get well soon CP ;)

    ReplyDelete
  14. pohhh...behnye dpt makan apple...idaman sekian lama tu..

    ReplyDelete
  15. Harap cepat sembuh !

    Btw ,

    Penat tauuu saya dial no hp yang awak beri .

    1234 .. saya tekan-tekan tak dapat !

    hehee

    ReplyDelete
  16. Wah hebat gak penangan Kursus Peningkatan Diri aritu ek sampai ko pun naik demam. Aku lak sblm kelas kena ulser teruk plus sakit gigi. Alhamdulillah da berkurangan..hari ni mtg pusat postpone petang..patut giliran ko la yg menulis minit..nampaknya ada yang lain akan menjadi mangsa..jeng jeng jeng....

    ReplyDelete
  17. salam cp.. tak sihat..banyakkan rihat, minum air banyak n cukup tidur..jangan lupa makan ubat n ikut nasihat doktor..kak yam doakan agar cp cepat sembuh..

    ReplyDelete
  18. pakcik lavendar

    err dah lama ada application ni tapi aritu x menjadi lak..

    ReplyDelete
  19. YB

    err cukuplah 2 entry sehari.. maksimum tu hehe.. tapi takut2 terlebih syok lak nanti, mana lah tahu hehe

    ReplyDelete
  20. mama ju

    makan nasi lemak je pagi tadi, huhu

    ReplyDelete
  21. si tEDI

    nak pinjam? boleh2, meh lah sini

    ReplyDelete
  22. sayangsayangibu

    kalau sihat dah lamam sy g berjalan2.. duk rumah je lah nampak nya

    ReplyDelete
  23. afeezz

    bila nak tukar hp? meh aku teman

    ReplyDelete
  24. cgu humairi

    biasa sahaja .. takde sehebat mana pun

    ReplyDelete
  25. che relevan

    harap2 tak naik hantu, satu hari 10 entry mcm kata2 YB kat atas tu hehe

    ReplyDelete
  26. bro maza

    dah lama dah pakai iphone cuma baru pg ni berjaya guna apps ni

    ReplyDelete
  27. che yassin

    terima kasih atas doa..

    ReplyDelete
  28. nas aliff

    insyaAllah nanti ada lah rezeki tu nak beli

    ReplyDelete
  29. sahrom

    sakit ari jumaat, x kan nak amik mc ari isnin lak..

    ReplyDelete
  30. Bb Hussain

    haah, kami plan tak nak sakit sama2, rupanya terbalik daaa

    ReplyDelete
  31. IDEAloyc

    nanti dapat ler tu.. sabar yer

    ReplyDelete
  32. sis Linda

    ooo iru no org lain yg bagi.. sy bagi no 999..

    ReplyDelete
  33. adlin linda

    rabu pagi tu mmg aku dah terasa sakit tekak.. tu yg singgah shell otw g keje nak beli dequadin.. kan dlm kelas pagi tu, aku ayik minum air kat belakang.. suara pun dah naik serak.. tapi berbaloi dpt hadiah besar, haha.. hmm minit tu, next meeting aku catat lak.. sejak aku masuk, ni 1st time x hadir meeting pusat

    ReplyDelete
  34. kak yam

    terima aksih atas nasihat.. insyaAllah sy folo

    ReplyDelete
  35. bila lak aku nak merasa iphone ni...klu apple nyer yg dah kena gigit x mahu lah.

    selamat beristirehat.

    ReplyDelete
  36. Don't wori. En. Kasim telah menjadi mangsa mencatat minit. Merah padam muka dia bila nama dicadangkan. Macam2 bagi alasan, tak biasalah, tak familiar ngan perbincangan pusatlah, tp Pengerusi mesyuarat dah bersetuju dia kena gak tulis....kih kih kih....

    ReplyDelete

Terima kasih bebanyak ler sudi mencoret kat blog CP yang tak seberapa ni.. Ada masa coret lagi yer, ngeh ngeh ngeh..