Pengikut Kesayangan

Wednesday, April 21, 2010

Tag Lagi >>> Che Yassin

Kali ni kena TAG dari Che Yassin @ Aku Anak Pahang

Antara perkara yang perlu dilaksanakan:

1. Go to your photo files, select the 3rd photo folder.

2. Select the 3rd photo in that folder.

3. Post that photo along with the story behind it.

4. Then challenge 3 blogging friend to do the same

mari kita lihat hasil nya, ngeh ngeh ngeh..

haha gambar ni diambil pada 1/10/2009
ketika itu merupakan Jamuan Raya MKM
dan juga perasmian 
Pusat Antarabangsa dan Pendidikan Tinggi MKM
di Bangunan IEM, Jalan Selangor, PJ
Semua staff diwajibkan memakai pakaian raya..

 
selesai no 1,2 dan 3..
No 4, CP rasa nak langgar limit..
Tak cukup 3, 7 pun tak cukup
tapi 5 cukup lah yer buat masa ni..

1. DUNBehrang 2020 Namamu teratas
2. Sis Linda manisssss
3. Cgu Azlan Lin the Vulcan Classic rider
4. Afeezz menulis utk diri sendiri
5. Bb Hussain the Melancholy Phlegmatic

Di sebabkan Che Yassin berpantun semasa nak TAG, 
CP pun nak pantun gak

Pohon sena pohon meranti
Di tengah2 buluh perindu
Anda di sana CP di sini
Di alam maya kita bertemu..

24 comments:

  1. wah..che pit..besornya kalendar..leh pinjam???

    ReplyDelete
  2. sahrom

    boleh, nak amik terus pun boleh sbb tu kalendar tahun 2009..

    ReplyDelete
  3. Salam CP terima kasih membalas TAG drp saya camner gambo sekeping aje ker hehehe...

    ReplyDelete
  4. Salam anakanda

    CP memang sinonim dengan pink!
    sELAMAT BERTUGAS..

    ReplyDelete
  5. selamat pagi.. wah.. ade gak nama aku di situ

    ReplyDelete
  6. wah....hebat cp berpantun...

    ReplyDelete
  7. bertemu di maya,
    di nyata bila agaknya...

    ReplyDelete
  8. slm CP,
    dahla hensem, kerja bagus, pakai lak baju melayu... siapa la yg btuah nanti tu ya? hihihi...

    ReplyDelete
  9. Owh,,cP segak bergaya..kawan pun kena di tag oleh en Yassin..duk mencari gambar je ni..

    ReplyDelete
  10. eh CP..mana leh langgar peraturan..3 kawan jek..yg ke 5 tak leh jawab..hehhe

    ReplyDelete
  11. Salam CP,
    Selamat cheq... tak kena taq...

    ReplyDelete
  12. nasib baik tak pernah kena Tag..takut tak sempat nak jawab soalan tuu..

    klu tak jawab, nnati kecik hati pulak org yang mengeTag..

    ReplyDelete
  13. salam Che Yassin

    dah soalan suruh select teh 3rd photo from the 3rd folder, tu yg satu je gambar nye haha

    ReplyDelete
  14. mama ju

    hahaha tu satu jer pink.. lain2 tak der lah

    ReplyDelete
  15. afeezz

    haah, nama ko ada.. selamat mengetag yer

    ReplyDelete
  16. cgu humairi

    insyaAllah ada rezeki, no hal nyer

    ReplyDelete
  17. che piewahid

    err entah ler.. sape lah yg bertuah tu kan.. tungggguuuu

    ReplyDelete
  18. che relevan

    cari jangan tak cari.. selamat di tag haha

    ReplyDelete
  19. Alimaz

    hahaha saja bikin panas haha

    ReplyDelete
  20. Bb Hussain


    err ada berani ka? hahaha
    jawab jgn x jawab

    ReplyDelete
  21. Atikah

    kali ni hang tdoq dulu.. nanti bila2 hang kena balik

    ReplyDelete
  22. bro nadri

    err yeker tak pernah kena tag.. rasanya CP pernah sekali bagi.. tapi lupa lak bagi tag ke award haha..

    ReplyDelete

Terima kasih bebanyak ler sudi mencoret kat blog CP yang tak seberapa ni.. Ada masa coret lagi yer, ngeh ngeh ngeh..