Pengikut Kesayangan

Monday, May 24, 2010

Bar angkasa..

Hmm dah seminggu lebih CP x update..
Sebab utama, agak sibuk dengan kelas..
Boleh kata setiap minggu ada kelas nak di ajar..
Balik rumah, badan penat, dah malas nak update

Sebab kedua.. Ngeri.. Eh kenapa lak nak ngeri?
Sebab baru-baru ni, CP ada terfikir pasal satu perkara.. Perasan tak, kalau kita nak jarakkan huruf2 semasa menaip, kita kena tekan SPACE BAR.. betul tak?

CP terfikir.. Space = ruang angkasa.. Bar = kedai / restoran yang menjual minuman keras.. (err ini yang menurut fahaman CP lah)

So space bar = kedai / restoran yang menjual minuman keras di angkasa lepas.. Jadi, CP terfikir, agaknya mcm ni lah rupanya SPACE BAR tu..


Err ngeri lak CP tengok makhluk angkasa lepas tu.. dengan puntung rokok n botol arak.. Hmm sebab tu lah CP dah lama tak update blog ni, sebab bila nak tekan space bar jer, terbayang gambar mereka2 yang tersebut, huhu.. Kan ngeri tu..

p/s  err kawan2, harap terima lah alasan CP yang sungguh bernas ini yer.. Peace.. Love u all..

13 comments:

  1. iyer laaatu..

    pokok dek ko la!

    ReplyDelete
  2. saya terima alasan yang cukup bernas itu ! memang bernasss ..

    ReplyDelete
  3. huhuhuh..memang beras BERNAS la cp nie..pas nie makan beras cap BERNAS erk huhuhuh...
    p/s: pas nie CP tak leh p A & W tau..maklumla, air dia root beer kan..cube bayangkan CP minum air tue..mabuk nanti hahahahaha

    ReplyDelete
  4. cgu lan >>> ngeh ngeh ngeh

    ikan emas >>> pokok dek ko la? apa tu? pokok minum air coca cola ker?

    pakcik lavender >>> terima kasih kerana menerima dgn hati terbuka haha

    sahrom >>> p A&W order air kopi jer, ngeh ngeh ngeh..

    ReplyDelete
  5. SALAM CP..
    lam berehat weh?
    sesekali masuk entri baru
    mesti DE BOMMM..he he

    ReplyDelete
  6. fuhh, bijaknya alasan awak . Camnerlah saya x terfikir camnie kann.....


    piiirah ... jalan dahhh !

    btw- ku menunggu mu di bawah pokok kelapa di tepi pantai sambil membayangkan kopok lekor yg awak nak belanja . Ada kat T'gannu kann..kann

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum CP

    kita bayangkan sedang menekan bar
    tanda benci lee

    Wassalam

    ReplyDelete
  8. Aslkm


    Hai jauh pegi sekarang ni....

    ReplyDelete
  9. salam pijal..

    wah2x alasan yg cukup konkrit hikhik
    cheq mcm dapat byg je mcmana hang cari alasan nak kelentong student hang kat kelas hahaha..

    ReplyDelete
  10. che zulkbo >>> ngeh ngeh ngeh.. berehat menenangkan minda

    sis Linda >>> err jgn lupa tahan CP di udara yer.. nanti CP terjun dari atas.. jgn lupa sambut lak yer

    che rozali >>> roask lak keypad CP kalau tekan benda benci huhu..

    mama ju >>> hmm dah keje..

    syima >>> ngeh ngeh ngeh, mcm gitulah cheq dlm kelas.. sila jgn percaya..

    ReplyDelete
  11. sy setuju dengan komen drpd 'cik Sinomosa'
    ("wah2x alasan yg cukup konkrit hikhik
    cheq mcm dapat byg je mcmana hang cari alasan nak kelentong student hang kat kelas hahaha..")

    harap CP x mcmtu dlm kelas ye huhuhu...

    ReplyDelete
  12. Salam CP

    CP ni lecturer kat mana???

    Kena buat spot check nii...jgn naya anak bangsa kita tau...hee..hee.
    Acah jer...tentu..bilik kuliah CP ceria dgn idea merapu tuu..kan...

    Wslm

    ReplyDelete

Terima kasih bebanyak ler sudi mencoret kat blog CP yang tak seberapa ni.. Ada masa coret lagi yer, ngeh ngeh ngeh..