Pengikut Kesayangan

Monday, May 3, 2010

Bermalas-malasan


Hari ni CP cuti
Sengaja ambil cuti
Nak berehat dan bermalas-malasan di rumah
3 minggu straight yg lepas, ada kursus nak ajar..
Minggu ni je free sikit..
Tapi x free gak sbb Rabu-Jumaat ada seminar lak kat Shah Alam..
Tapi dah kerja namanya kan..

Hmm bestnya kalau dapat bersantai mcm lalat kat bawah ni..
Santai tepi pantai, di hembus angin laut
Nyaman sekali..


Bermalas-malasan mcm kucing ni pun best kan..
Tapi CP sorg2 jer, kucing ni ada pasangan..
Siap bentuk love lagi tu,
huhuhu..


err selamat bekerja bagi mereka yang bekerja harini..

29 comments:

  1. salam anakanda


    Rehatkan badan dan tenangkan hati..

    nampak romantik je lalat tu...

    selamat bersarapan pagi...CR pandai

    masak apa?

    ReplyDelete
  2. salam che pit : semalam cukuplah hari untuk aku bermalas-malasan. klu dok umah lama2 bermalas-malasan bole lalok aku dibuatnya

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum CP

    hari ini malas malasan
    Insyaallah besuk power semula
    he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  4. selamat bermalasan. asal jgn bermalasan tu terus lekat, sudah...hehehe...

    ReplyDelete
  5. salam CP

    jom kita bermalas-malasan bersama2 hehehe

    ReplyDelete
  6. salam CP.....tak baik malas-malas.....

    ReplyDelete
  7. salam CP..

    selamat bermalas malasan ,tp akak tak dpt join ler walau malasan gak, alamat ler anak2 tak gi sekolah.. he he he

    bila nk pakat gi mkn c.chop tu ...sapa tukang pegang tabung

    ReplyDelete
  8. salam CP..

    selamat bermalas malasan ,tp akak tak dpt join ler walau malasan gak, alamat ler anak2 tak gi sekolah.. he he he

    bila nk pakat gi mkn c.chop tu ...sapa tukang pegang tabung

    ReplyDelete
  9. happy holiday...che'pit

    x jeles pownn huhuhu...

    ReplyDelete
  10. sesekali bermalas malasan
    sangat lah seronok..

    ReplyDelete
  11. salam,

    CP,
    cuti mai la Jitra. kita p padang besaq, shopping.

    ReplyDelete
  12. makan kentang goteng sejuk lagi la jawabnya tu...

    ReplyDelete
  13. Salam CP...
    sya mc arini...
    best dpt rest skali skala...
    huhuhu..

    ReplyDelete
  14. Teruskanlah ...

    Alaaa... kalau CP nak malas 2-3 hari, seminggu pun takper ... bukan ada orang marah pun . kann kann jonet kannn....

    hahahah

    ReplyDelete
  15. elok tu.. engine pun perlukan waktu jeda.. apatah lagi tubuh manusia kanzz.. hehehhe

    ReplyDelete
  16. Bermalas utk kebiakan x pe selamat bercuti CP saya pun cuti gak hari ini mungkin niat kita sama hehehe.....

    ReplyDelete
  17. salam..

    selamat merehatkan diri..

    ReplyDelete
  18. salam pijal,

    bermalas2an?? go go diego hihi

    ReplyDelete
  19. aduhai...
    jelesnya dengar org bermalas-malas ni...

    sebab kiter kena ambil peluang bermalas-malas ketika berajain-berajin .

    malas+rajin= ????

    ReplyDelete
  20. salam cp..selamat bermalas-malasanlah dirumah..tulah untungnya jadi macam kami berdua yg dah pencen ni tak kira masa boleh bermalas-malasan dirumah /dimana2 saja..hehe..jangan jealouslah ye..

    ReplyDelete
  21. Selamat bermalas malasan ye cP.. uiks sama pula komen dengan aL - Lavendari..

    ReplyDelete
  22. salam,

    selamat bermalas-malasan..

    ReplyDelete
  23. silakan..
    bermalas-malasan,
    aku nak cuti seminggu, minggu ni.

    ReplyDelete
  24. sesekali dpt bmalas2n cenggitu, uih... bestnyer larr!

    ReplyDelete
  25. Salam,

    Tah mana-mana pijal dapat lalat ni, jadi model. Klakar sungguh, idea pijal nak buat cerita simple je, tapi menarik.

    Memang patut pun jadi penceramah yang ramai pengikut..

    ReplyDelete
  26. salam CP
    comei la pulok lalat tu
    landing baikk punya..ha ha

    ReplyDelete

Terima kasih bebanyak ler sudi mencoret kat blog CP yang tak seberapa ni.. Ada masa coret lagi yer, ngeh ngeh ngeh..