Pengikut Kesayangan

Monday, May 10, 2010

Tambah lagi 1

Sedang CP tgk berita, tetiba dapat satu mms daripada uda CP..





Dalam hati CP, uiks angah dah bersalin ker?

CP sms uda, uda kata baru jer, kul 7.15 pm ni.. Girl, 4 kg.. Alhamdulillah.. Baru ptg semalam CP telefon kg dan sempat bercakap dgn emak, angah dan uda.. Masih ingat lagi satu ayat angah "ala awak balik  hujung bulan nanti akak ada kat rumah, dah bersalin".. Rupa2 nya hari ni dah bersalin hehe.. Malam tadi mak ayah dgn family angah dan uda makan di luar.. Saja sekali sekala.. Sedar2 harini dah bersalin hehe.. Nasib baik baby tak meronta nak kuar mlm tadi..

Alhamdulillah, anak buah ke 9.. So semua sekali 7 heroin dan 2 hero.. Along 3, angah 3, uda 3.. Tapi uda untung, anak pertama kembar 2..

Err CP bila lak? ngeh ngeh ngeh.. usah di tanya soalan itu.. insyaAllah, dekat dah.. tunggu jer..

- Posted using BlogPress from my iPhone 3GS

24 comments:

  1. anok buah ramai nih mase2 raye esok le meriohnye....pantang disuruh je semua dibuatnye...maklum le harapkan duit raye paling tidakpun warna merah tu...

    ReplyDelete
  2. Selamat mendapat anak buah yang baru...comel anak buah CP tu...

    ReplyDelete
  3. ....



    4 kg?


    ...anak buah aje ?

    raya asyik bagi duit kat anak buah aje...so anak sendiri bila pulak?

    rugi tau ..

    ReplyDelete
  4. Asyik dah dekat dah dekat tapi bila lagi ni? Takkan nak tunggu anak sedara dah 20 org kot? ngeh3x

    Baby 4 kg besar tu! Semoga baby dan ibunya sihat.

    ReplyDelete
  5. salam CP..
    tahniah tambah satu
    lagi anak sedara
    aok tu bila lagi..
    la la la..

    ReplyDelete
  6. salam CP : tahniah2.... sepet tol mata baby tu....

    ReplyDelete
  7. salam,

    tahniah untuk pak sedara..

    ReplyDelete
  8. salam CP.. tahniah dapat anak sedara baru!

    ReplyDelete
  9. 4KG?!

    apa2 hal pun, tahniah CP, dan syukur semuanya selamat...

    ReplyDelete
  10. tahniah
    ingatkan CP tambah lagi satu calon..
    hee..

    ReplyDelete
  11. Salam CP...

    Tahniah...sampul raya kena tambah la..hee...hee..

    CP apa..Pak Lang ke Pak Usu????

    ReplyDelete
  12. salam CP,
    amoi2 comeinyer dia...
    moga menjadi anak yg cemerlang dunia akhirat!

    ReplyDelete
  13. Tahniah ! dapat baby girl .

    ala.. awak asik cakap dah dekat .

    bilanya ?

    saya dah standby hadiah kawen awak tauuuu..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah...ibu & bayi selamat...comel..kus semangat, 4 kg!

    ReplyDelete
  15. Tahniah CP ..
    sonok bertambah anak buah

    ReplyDelete
  16. Salam Pijal,

    Tahniah keluarga bertambah besar..
    Dan hang nye budget raya pun makin bertambah gamaknya..
    Oppss dah dekat?? bagus bagus..lps nie kena carik Pengerusi baru utk GKB ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  17. Salam CP...

    Baby dia bagi hint dulu kalau nak kuar...alarm cam tu...heheh
    Kamu bila lagi dekk..heheh jgan lamer2 ..hehhe

    ReplyDelete
  18. tahniah dpt anah buah yg ke 9.

    k.zue anak buah dah 32 org dan cucu sedara 2 org...byk ampau kena sediakan.

    ReplyDelete
  19. Salam

    Tahniah wak....bulatnyee...4 kg....

    kita tak sabar tunggu nak dpt anak buah bulan 9 nie....huhuhuhu...doakan semuanya selamat k...

    ReplyDelete
  20. salam cp..seronok dapat anak buah ramai kalaus semua sayangkan kita..tahniah cp..comelnya baby tu..

    ReplyDelete

Terima kasih bebanyak ler sudi mencoret kat blog CP yang tak seberapa ni.. Ada masa coret lagi yer, ngeh ngeh ngeh..